Politica de livrare

Livrarea comenzilor

 

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la numarul de terefon 0754 478 176, sau sa ne trimiti un email la adresa: office@ebrazi.ro .Colegii nostri de la Suport clienti  vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 

Modalitati de livrare

Livrare prin curier rapid
Comanda ta  va ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare din momentul in care predam coletul curierului, exceptia este  ca in perioadele agomerate din an, Black Friday, perioada sarbatorilor de iarna ( luna dembrie )  cand nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile provocate de firma de curierat

Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 250 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 250 lei, costul de livrare este 15 lei.

Livrarea comenzilor in toata tara se face de catre  firma de curierat rapid Fan Courier.

In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Curier se adauga 1 RON/km (inclusiv TVA) pentru fiecare km efectuat intr-un sens. Reteaua de localitati unde Fan Curier nu percepe taxe suplimentare este disponibila aici : https://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, EBRAZI nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.